Copii de la Palatul Copiilor Sf. Gheorghe si Clubul Copiilor Int. Buzaului, profesori Bocz Attila, Floroianu Florentina si Kerekes Jeno au participat la ultimul concurs  de schi pe anul 2018.

Concursul National inclus in CAEN a fost organizat de Clubul Copiilor Sighetul Marmatiei, dotat cu Trofeul GUTAI si s-a desfasurat in conditii foarte bune la Cavnic pe o partie de schi foarte bine amenajat iar copii sau bucurat si de zapada si de medaliile castigate.

FELICITARI COPIILOR, ORGANIZATORILOR SI PROFESORILOR PENTRU MUNCA DEPUSA!

Activitatile extrascolare dezvolta competentele copiilor sunt concentrate pe copii, aduc satisfactii si motivare in randul participantilor sunt acele activitati care sunt complementare activitatilor formale ajuta in dezvoltarea competentelor cheie pe care este bazat programele scolare si aduc bucurii pentru parinti , scoli si comunitatea locala.

Totusi aceste activitati nu sunt apreciate de multe ori de scoli, copii nu sunt premiati la finalul anului pentru aceste activitati,diplomele cu o valoare asemanatoare ca si la evaluarile national, ma refer la olimpiade scolare, etc. nu sunt luate in considerare la portofoliul personal al elevului.

Iată rezultatele:

Cu prietenie, Kerekes Jeno

Categorii: CAEN

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *