Palatul Copiilor Sf. Gheorghe și Clubul Copiilor Int. Buzaului în colaborare cu Ministerul Educație Naționale și Cercetării Științifice,  I.Ș.J.Covasna și Primăria Municipiului Sf. Gheorghe a organizat Concursul Național al Sporturilor de Iarnă-Trofeul Gerar-2016 ediția a VIII-a, concurs inclus in CAEN 2016.

La competiție au participat100 de sportivi din 15 județe.

Temperaturile ridicate și condițiile meteo nu ne-a permis ca probele de slalom special, super G și slalom paralel să se desfășoară pe pârtia de la Șugaș Băi,   concursul s-a desfășurat  cu sprijinul D-lui Benedek Lukacs pe pârtia de schi le la Homorod Băi, unde am putut realiza cele trei probe în condiții excelente.Restul probelor pe echipe s-a desfășurat la Sugaș Băi .

Partenerii concursului au fost DJTS Sf. Gheorghe, ziarul Mesagerul de Covasna, Observatorul de Covasna, Szekely Hirmondo și Haromszek, Asociația Alpin Sport, Asociația Natura Schola,AsociațiaFritillaria Meleagris, Palatul Național București si Palatul Copiilor Miercurea Ciuc.

A fost un concurs reușit, copiii din județul Covasna au luat probele cu succes.

« 1 de 2 »

Mulțumim părinților, copiilor, profesorilor pentru dăruirea dată și încrederea acordată,  iar Pensiunii Lobogo de la Homorod Băi pentru ospitalitatea cunoscută,sprijinul acordat și condițiile extraordinare pe care le-a depus ca acest concurs să se desfășoare în condiții excelente.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *