Pe plaiurile Bucovinei, Clubul Copiilor din  Vatara Dornei a  organizat un prestigios concurs național de schi pentru copii  , concurs inclus in CAEN 2016 si dotat cu Trofeul BUCURIILE ZĂPEZII.

La primul concurs de schi din anul acesta au participat printre altele și  echipajele Palatului Copiilor  Sf. Gheorghe și Clubului Copiilor Intorsura Buzaului.Într-un peisaj mioritic concurenții au dat dovadă de profesionalism și după două manșe de coborâre copii noștrii au obținut următoarele rezultate.

FETE 8-10 ANI-BIRO MAJA-LOC.II- PALATUL COPIILOR SF.GHEORGHE

BAIETI 8-10 ANI-COJOCAREL TEODOR, CLUBUL COPIILOR INT. BUZAULUI SI MOLNAR ETELLE  PALATUL COPIILOR SF.GHEORGHE MENTIUNE

FETE 11-12 ANI -BOBES BIANCA MARIA-LOC.III-CLUBUL COPIILOR INT. BUZAULUI

BAIETI 11-12 ANI-BARTA MATE-LOC.I-PALATUL COPIILOR SF. GHEORGHE.

Multumim profesorilor Bocz Attila de la P.C.Sf. Gheorghe si Floroian Vlad de la Clubul Copiilor Int. Buzaului pentru dăruirea dată, copiilor pentru seriozitatea cu care a tratat acest concurs , părinților pentru încredera acordată și Clubului Copiilor Vatra Dornei pentru organizarea excelentă a evenimentului.

Urmează pe 4-6 februarie la Sugas Băi-TROFEUL GERAR -organizat de P.C.Sf. Gheorghe și Clubul Copiilor Int. Buzaului în colaborare cu Primăria Municipilului Sf.Gheorghe și DJTS Covasna, Asociatia Alpin Sport, concurs inclus in CAEN 2016.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *