Palatul Copiilor Sf. Gheorghe, Clubul Copiilor Intorsura Buzăului și Scoala Gimnazială Barcani a participat la un prestigios concurs național organizat de Scoala Gimnazială”Tudor Arghezii” Năvodari, un concurs cu probe  specific marinăresc-Navo Pontica 2015, inclus în CAEN .

Concursul este defapt finalizarea a patru concursuri naționale denumit „De la munte-C.C.Aiud-„Trofeul Cheile Vălișoarei”-prin dealuri-C.C.Int. Buzăului-„Pui de brad”-pe Dunăre-P.C. Brăila-„Danubius”-la mare-Sc. Gimnazială „Tudor Arghezii” Năvodari-„Navo Pontica”-spre soare răsare.

A fost o experiență și un concurs reușit cu multe probe specific marinăresc în care copii noștri au ținut pasul cu celelate 15 echipe din Romănia.

Parcurgând probele  specifice” Navo Pontica” cum ar fi  gastronomia, creativitatea, orientare turistică și astronomie, noduri marinărești, parcurs aplicativ,pescuit sportiv.  tir, inot conta timp, stafetă înot,  copii Clubului Copiilor Întorsura Buzăului și Palatului Copiilor Sf. Gheorghe au ocupat primele două locuri iar Scoala Gimnazială Barcani a obținut mențiune.

A fost un concurs foarte reușit , o activitate extrașcolară de care au nevoie copii,  un concurs complex ,  efectiv am petrecut 4 zile la mare prin activități specifice Palatelor si Cluburile Copiilor și normal școlilor , activități nonformale care pe lângă cele formale dă sarea și piperul învățământului românesc.

« 1 de 2 »

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *