Clubul Copiilor Baraolt a organizat sămbătă, 18 aprilie 2015 ediția a XIX- a concursului de dans modern” CUPA BARAOLTULUI”.

Au participat peste 500 de copii din Romania și un echipaj din Ungaria.

Cele 102 de  producții cum ar fi dans clasic , aerobic, dans de caracter, majorete, dans tematic, dans modern a fost un succes pentru Clubul Copiilor Baraolt și nu numai,  iar juriul a avut un rol foarte greau de a selecta locurile câștigătoare dintre aceste coregrafii extreme de bine realizate , fiecare echipaj după părerea mea putea participa la Romănii au talent .

« 1 de 2 »

Eu felicit echipa organizatoare o echipă mică , dar cu un suflet mare și toate comunitatea din Baraolt pentru dăruirea pe care a dat ca echipajul Clubului Copiilor Baraolt să uimesacă Romănia cu coregrafiile sale pe care Domna  Profesoară  Dimeny Olga le pregătește mai bine de 35 de ani. Totodată suntem mândri de clasarea pe locurile fruntașe a tuturor echipajelor din județul Covasna, celor de la Palatul Copiilor Sf. Gheorghe, Cluburile Copiilor Covasna, Int. Buzăului și Tg. Secuiesc.

Pot să afirm că este una dintre cele mai tari concursuri de dans modern din Romania la nivel de Palate și Cluburi .

Mulțumesc Inspectoratului Scolar Judetean Covasna, MECS, Consiliul Județean, Direcția Județeana pentru  Tineret  si Sport Covasna , Liceului Tehnologic Baroti Szabo David pentru sprijinul acordat, părinților, echipajelor participante, juriului și comunității locale.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *