„MEMORIALUL JANI FERENC ȘI CODRUT MORAR” UN SUCCES ÎN KARTINGUL COVĂSNEAN

Pe pista de karting CSSK –Tg.Secuiesc în perioada 8-10 mai 2015 s-a desfășurat un prestigios concurs național  de karting viteză și educație rutieră, concurs inclus în CAEN al MECS și organizat de Palatul Copiilor Sf.Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului și Clubul Sportiv Skat Kart Tg.Secuiesc în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna, MECS și Inspectoratul Școlar Județean Covasna.

La evenimentul respectiv au participat 70 de concurenți din 18 județe și au măsurat talentul și caii putere pe 5 categorii de vărste, copii între 5 și 19 ani.

Concursul a constat din chestionar –educație rutieră pregătit de Poliția Municipiului Tg.Secuiesc-Brigada Rutieră, parc școală care a fost realizat printr-un concurs unde copii au trebuit să parcurgă o stradă ori cu bicicleta ori cu karturi, stradă cu foarte multe indicatoare rutieră specific circulație atăt cu bicicletă dar și cu autoturism sau pe jos. Copii au fost la înălțimea concursului au reușit un traseu demn de lăudat, s-au oprit la  trecerea pentru pietoni dacă pe trecere se afla o persoană, au știut ce este semnifică simbolul STOP sau CEDEAZĂ TRECEREA, tercere la nivel cu cale ferată cu Crucea Sf. Andrei, lucru care a fost lăudat și de câtre organele de poliție.

Dar cel mai important a fost karting viteză , concurs cu două antrenamente libere ,două antrenamente cronometrate, briefing unde au fost prezentate piloții și regurile concursului de câtre campionul României-D-l Ștefan Victor, iar normal două manșe pe categoriile sus menționate după cum urmează.

Mulțumim participanților, profesorilor, părinților pentru încredera acordată, DJTS pentru zona pitorească de la Pădureni-unde am fost cazați- și domnului Stefan Lucian pentru pista de karting de talie Europeană și normal copiilor pentru concursul extraordinal pe care au reușit să le dea spectatorilor, părinților.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *