Dacă este vacanță să facem lată, așa s-a gândit profesorii Palatului Copiilor Sf. Gheorghe-Kerekes Jeno, Liceului Teoretic Mikes Kelemen Sf. Gheorghe –Barabas Andrea,Clubul Copiilor Întorsura Buzăului-Nesa Alin și Floroian Vlad ,Palatului Național al Copiilor București-Renga Alexandru, Palatului Copiilor Brăila –Nedelcu Ghiță, Scoala Gimnazială „Tudor Arghezii „ Năvodari-Bratu Ilie și D-na Inspector Educativ al I.Ș.J.Covasna –Zagoni Imola și s-au sfătuit și au organizat o tabără de schi pentru 100 de copii într-un peisaj de vis la Homorod Băi în vacanța intersemestrială.

Dumnezeul a ținut cu acești copii minunați dornici să invețe iar alții să perfecționeze schiatul și a ieșit o tabără excelentă unde timpul a fost foarte frumos, pârtia excelent întreținută cazarea , mâncarea nemaipomenită iar copii dornici de o experiență de neuitat.

Timp de 5 zile copii au schiat sau au învățat să schieze și ziua și seara,au concurat la un mic concurs de schi,  au jucat jocuri de cabană, au prezentat un mic carnaval, au cântat karaoke și normal au socializat. A fost un foarte bun prilej de a se inprieteni iar pentru copii maghiari un prilej excelent de a exersa limba română , după părerea noastră copii s-au simțit bine și s-au pregătit fizic și mental pentru al doilea semestru cu multe promisiuni și sper dornici ca și la școală să se simte la fel de bine ca în tabăra de schi de la Homorod Băi.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *