Palatul Copiilor Sf.Gheorghe, Clubul Copiilor Intorsura Buzăului și Școala Gimnazială Barcani a participat în perioada 19-23 august 2014 la un prestigios concurs național sportiv –turistic –NAVO PONTICA 2014-concurs național inclus în CAEN al M.E.N. și organizat de Școala Gimnazială Tudor Arghezi din Năvodari.

Navo Pontica , un brand al concursurilor sportiv turistice din țară este finalizarea unor șiruri de activități educative extrașcolare care începe pe munte la Aiud, trece prin Carpați cu un alt concurs prestigios și anume Pui de Brad-organizat de C.C.Intorsura Buzăului și prin Dunăre unde se desfășoară concursul Danubius-P.C.Brăila ajunge la Năvodari cu probe specific marinărești cum ar fi înot contra timp-ani de zile câștigat de Palatul Copiilor Sf. Gheorghe prin Kerekes Gergo, ștafetă înot, sporturi nautice, pescuit sportiv-dominat clar de Clubul Copiilor Întorsura Buzăului-parcurs aplicativ marinăresc, tetratlon marinăresc și normal probe cum ar fi ce de ecologie, artistică, îndemânare, gastronomie tradițională și evident proba surpriză.Au participat 13 județe și normal județul Covasna cu 3 echipaje.

A fost  un concurs foarte reușit ca și celelalte enumerate mai sus cu multe răsturnări de situație și aici mă refer în special la clasamentul general,  multe fețe frumoase și plină de bucurie.

Timp de 5 zile concurenții au avut parte de un climat sportiv dar seriile au fost încântate de o formație de muzică ușoară în plină ascensiune și bine cunoscută în rândurile tinerilor-YOUVENIS GROUP-de la Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, normal au mai cântat și celelalte formații acuma înfințate tot de la Clubul Copiilor Întorsura Buzăului.

În general a fost o organizare foarte reușită și merită felicitări iar tabăra de la Năvodari este ideal pentru petrecerea timpului liber atât organizat și nu numai.

« 1 de 2 »

Iată rezultatele cele mai importante:

PARCURS APLICATIV

Clubul Copiilor Înt.Buzăului:  locul 1

Stafetă Înot

Clubul Copiilor Înt.Buzăului locul 2

Înot contra timp

Locul 1 Kerekes Gergo-P.C.Sf.Gheorghe

Locul 2 Popica Cosmina-C.C.Int. Buzăului

Pescuit sportiv

Clubul Copiilor Înt.Buzăului:  locul 1

Orientare sportivă de noapte

P.C.Sf.Gheorghe : locul 1

C.C.Int. Buzăului : locul 3

Sc.Gimn.Barcani :  locul 3

Tetratlon sportiv

P.C.Sf.Gheorghe : locul 3

Sc.Gimn.Barcani :  locul 2

Clasament general:

Clubul Copiilor Int. Sf.Gheorghe: locul 3

P.C.Sf.Gheorghe locul 5.

Sc.Gimn.Barcani :  locul 6.

Mulțumim organizatorilor pentru invitație SI PROFESIONALISM, profesorilor pentru dăruire, copiilor pentru participare și părinților pentru încredere și Inspectoratului Școlar Județean Covasna , M.E.N. pentru sprijinul acordat.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *