„MEMORIALUL JANI FERENC ȘI CODRUT MORAR” UN SUCCES ÎN KARTINGUL COVĂSNEAN

Pe pista de karting CSSK –Tg.Secuiesc în perioada 9-11 mai 2014 s-a desfășurat un prestigios concurs național  de karting viteză și educație rutieră, concurs inclus în CAEN al MEN și organizat de Palatul Copiilor Sf.Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului și Clubul Sportiv Skat Kart Tg.Secuiesc

La evenimentul respectiv au participat 70 de concurenți din 18 județe și au măsurat talentul și caii putere pe 4 categorii de vărste, copii între 5 și 15 anișori.

« 1 de 2 »

Concursul a constat din chestionar –educație rutieră pregătit de Poliția Municipiului Tg.Secuiesc-Brigada Rutieră, parc școală care a fost realizat printr-un concurs unde copii au trebuit să parcurgă o stradă ori cu bicicleta ori cu karturi, stradă cu foarte multe indicatoare rutieră specific circulație atăt cu bicicletă dar și cu autoturism sau pe jos. Copii au fost la înălțimea concursului au reușit un traseu demn de lăudat, s-au oprit la  trecerea pentru pietoni dacă pe trecere se afla o persoană, au știut ce este semnifică simbolul STOP sau CEDEAZĂ TRECEREA, tercere la nivel cu cale ferată cu Crucea Sf. Andrei, lucru care a fost lăudat și de câtre organele de poliție.

Dar cel mai important a fost karting viteză , concurs cu două antrenamente libere ,două antrenamente cronometrate, briefing unde au fost prezentate piloții și regurile concursului de câtre campionul României-D-l Ștefan Victor, iar normal două manșe pe categoriile sus menționate după cum urmează.

PUFO 50 CMC

 1. OPREA DARIUS-C.C.TÂRNĂVENI
 2. ONCIULESCU RARES-P.C.SUCEAVA
 3. ANDREI ROBERT-C.C.DĂRĂBANI
 4. APOSTOL ALEXANDRU-P.C.BUZĂU
 5. PETRE MARIO-P.C.CĂLĂRAȘI

PUFO 60CMC

 1. PAUNA DAVID-P.C.PITEȘTI
 2. CRĂCIUN ANDREI-P.C.IASI
 3. OPREA ROBERT-P.C.TG. MURES
 4. PERSE SERGIU –P.C.BAIA MARE
 5. COGAN ALEXANDRU-P.C.SUCEAVA
 6. KIS ROLAND-P.C.SF.GHEORGHE

MINI

 1. STOIAN MATEI-P.C.IASI
 2. COSTACHE RĂZVAN P.C.BRĂILA
 3. CIOBANU DRAGOȘ-P.C.ROMAN
 4. BACZONI BOTOND-P.C.SF. GHEORGHE
 5. VIȘAN ALEXANRDU P.C.PITEȘTI
 6. MIRCEA RĂZVAN-P.C.BRĂILA

CADET

 1. OLAR MIRCEA-P.C.BAIA MARE
 2. PANȚURU MARIAN-C.C.IANCA
 3. GHEORGHE ALEXANDRU –P.C.PITEȘTI
 4. PRISECARU DRAGOȘ-P.C.BRĂILA
 5. SOMOGYI SZILARD-P.C.TG.MURES
 6. CRĂCIUN TUDOR-P.C.IAȘI

Din păcate concurenții P.C.Sf.Gheorghe Kerekes Gergo și Tudor Robert au abandonat finala din cauza unui defecțiuni tehnice la motoare.

A fost un succes fără evenimente -accidente , un concurs fair play unde copii au dat o lecție de viață drept de urmat, unde păriții au avut un rol foarte important referitor la motorizare și tot ce înseamnă  rolul de părinte, Domnul Ștefan Lucian a dat dovadă de un om cu un suflet mare și datorită Dănsului foarte mulți copii au putut concura pe o pistă de karting de nivel european pe care altfel nu ar fi putu permite.

Mulțumim încodată Primăriei Municipiului Sf. Gheorghe, Consiliulu Județean Covasna, Inspectoratului Școlar Județean Covasna, MEN, Poliției Municipilui Tg. Secuiesc, Direcției Județene pentru Sport și Tineret-au asigurat cupele și medaliile-Clubului Sportiv Skat Kart-Tg.Secuiesc,Liceului Tehnologic „Gabor Aron –Tg.Secuiesc”, Liceului Tehnologic „Apor Peter-Tg.Secuiesc”- părinților, profesorilor îndrumători,concurenților, arbitrilor pentru dăruirea dată în decurgerea acestui concurs național de karting.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *