Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe și  Clubul Copiilor  din Întorsura Buzăului a organizat cea de a 6 ediție a concursului național de schi GERAR 2014 în perioada 30 ianuarie-1 februarie 2014 pe un timp minunat și condiții excelente pe pârtiile de schi de la Șugas Băi.

În ciuda faprtului că acum 1 săptămână nimeni nu credea în acest concurs datorită condițiilor meteorologice nefaste schiului, totuși cu ajutorul lui Dumnezeu și a Primăriei Sf. Gheorghe, au depus eforturi supranaturale ca acest concurs să se decurgă în condiții excelente, am reușit să oferim condiții excelentă pentru competiția respectivă .Au participat 61 de concurenți din 14 județe a României.

Am inclus în acest concurs numai clasele 0-4 pentru că după părerea noastră acești tineri concurenți totdeauna au fost pe planul secundar când a venit vorba de concurs pe echipe și nu ne-au dezamăgit chiar din contră au fost superbi au concurat,pur și simplu au zburat ca cei mari și în cele trei probe-slalom special, uriaș și cel paralel, jocuri pe echipe, iar seara de vineri am coborât cu torțe aprinse normal totul  cu ajutorul D-lui Tulit Zsombor și coechipierii lor de la Asociația  Alpin Sport, și am reușit un corcurs după părerea noastră foarte bună, și sperăm ca dintre conurenții care au participat vor ieși adevărații campion naționali și de ce nu chiar olimpici.

Acest concurs nu putea fi realizat fără ajutorul părinților a Inspectoratului Școlar Județean Covasna, MEN, Primăria Municipiului Sf. Gheorghe, Consiliul Județean, Direcția Județeană de Sport, Asociația Alpin Sport, Tribel SRL și partenerii media din județul Covasna cărora le mulțumim în numele acestor copii drăgălași care au dat tot ce era mai bun din ei .

  SLALOM SPECIAL, SLALOM URIAŞ, SLALOM PARALEL

  PARCURS APLICATIV ÎN ECHIPĂ

  1. P.C. MIERCUREA CIUC
  2. P.N.C. BUCUREŞTI
  3. P.C. IAŞI

  CLASAMENT GENERAL

  1. P.C. MIERCUREA CIUC
  2. P.N.C. BUCUREŞTI
  3. P.C. CLUJ

   


  0 comentarii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *