Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe a organizat în cadrul proiectului SPORTUL CONTRA DROGURI un concurs de înot dotat CUPA CHOCO PACK. Au participat 150 de concurenți, marea majoritate din clasele 0-IV.Printre altele a fost prezentat de către profesorii de sport importanța mișcării, a înotului, a timpului petrecut în aer liber și normal au fost enumerate factorii de risc ce intervine în folosirea lor, a problemelor  ce aduce dependență cu folosirea lor.

Copiii timp de trei ore au concurat, au jucat jocuri distractive pe echipe în apă și au participat la un concurs de înot individual.

În urma jocurile copii au primit câte un pachet de dulciuri sponsorizat de fabrica de ciocolată Choco Pack srl, medalioane , diplome și cupe, iar intrarea în piscină a fost gratuit oferit de Primăria Municipiului Sf. Gheorghe. Prin această cale mulțumim sponsorilor, Primăriei Municipiului Sf. Gheorghe, profesorilor și copiilor că ne-au ales pe noi și sperăm ca mulți dintre acești copii să aleagă sportul ca activitate care poate influența stilul de viață , sănătatea și personalitatea concurenților și nu numai.

Rezultate:

Locurile I: Copii Liceului Teoretic “Mikes Kelemen” și “Szekely Miko.

Individual:

Fete:

  1. PAL ANNA ANDREA
  2. TOTH ORSOLYA
  3. SZELES VIVIENN

BAIETI

  1. BECZE ZETENY
  2. VAN DOOREN RICHARD
  3. DEAK BENEDEK

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *