În perioada 17-20 iunie 2013 a fost organizat de Clubul Copiilor Intorsura Buzaului una dintre cele mai populare , longevivă Concurs Național Interdisciplinar-PUI DE BRAD 2013.

Pe un timp excelent și intr-un peisaj de basm s-a desfășurat una dintre cele mai complexe concursuri, ajuns la ediția XXIX prin truda și devotamentul Colegelor și a Colegilor de la Clubul Copiilor Intorsura Buzăului.

Concursul pe parcursul anilor a crescut și prin numărul participanților și prin numărul probelor dar mai ales prin profesionalismul cu care este organizat , un concurs a orașului unde fiecare fost și actual concurent și organizator au o parte bine definită și pe care le rezolvă cu un devotament nemaiîntălnit.

La ediția XXIX au participat 20 de echipaje din 14 județe.

Cei 80 de concurenți au parcurs probele-tetratlon( înot, minimaraton,rafting,ciclism), parcurs aplicativ, orientare sportivă, alpinism, turism sportiv, îndemânare, montarea cortului, probă de gătit, probă de dans, probă culturală, activitate ecologică, expoziție de foto iar în final după trei zile epuizate și cu serile cu concert live cred că rezultatul a fost meritat de câtre câștigători.

Clasamentul general:

  1. ROCA -Palatul Copiilor Cluj Napoca
  2. ALPINIȘTII -Clubul Copiilor Int. Buzaului
  3. VULTURII -Școala  Genarală Barcani
  4. PITICII –Clubul Copiilor Slănic Prahova
  5. BĂLTĂREȚII-Palatul Copiilor Brăila

Mulțumim organizatorilor pentru efortul și profesionalismul depus, Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Covasna, Palatului Copiilor Sf. Gheorghe,Primăriei Înt. Buzăului, Pensiunii Moara,  concurenților, profesorilor însoțitori , părinților pentru încrederea acordată.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *