Palatul Copiilor Sf. Gheorghe și Clubul Copiilor Intorsura Buzăului a participat la un prestigios concurs sportiv-turistic organizat în perioada 19-23 august 2013 de Scoala Gimnazială” Tudor Arghezii” -Năvodari, concurs inclus în CAEN.

Concursul aflat la ediția a III-a,  a crescut de la an la an prin profesionalismul cu care a fost organizat,  a întrunit 15 echipaje și a constat prin 16 probe cu accent marinărești cum ar fi înot contratimp, ștafetă înot, orientare sportivă de noapte-probe câștigate de concurenții Palatului Copiilor Sf. Gheorghe-parcurs aplicativ, pescuit sportiv, salvare de la înec, sporturi nautice-probe câștigate de Clubul Copiilor Întorsura Buzăului-probă ecologică,antidrog,artistic, gastronomie tradițională, probă surpriză.După parcurgerea probelor Clubul Copiilor Întorsura Buzăului a obținut locul II iar Palatul Copiilor Sf. Gheorghe a obținut mențiune, dar cel mai important a fost socializarea, realizarea a noi prietenii,  acomodarea prin joacă-concurs cu viața marinarilor prin probele specifice, totodată un foarte bun feed back, o finalizare a activităților extrașcolare realizate timp de un an școlar.

A fost finalizarea concursurilor de aceeași gen organizate la Aiud,Întorsura Buzăului, Brăila normale de Palatele/Cluburile Copiilor din localitățiile respective.

Mulțumim organizatorilor, concurenților, părinților,  M.E.N și I.Ș.J.Covasna pentru acest eveniment unde copii au avut parte de vacanță la mare prin concurs.

Vă doresc tuturor copiilor, profesorilor , organizatorilor, părinților un nou răsărit de soare la noul an școlar care bate la ușă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *